• English (UK)
  • Magyar (HU)

Sidebar

A galériáról

A Jancsó Art Gallery bemutatkozása
Galériánk 2014-től működik Budapesten, az Erzsébetváros híres bulinegyedében a Kazinczy utca 30 szám alatt vezetője Jancsó Zoltán, Nikodém Mónika.
Kortárs képzőművészeti alkotásokkal foglalkozunk főleg autodidakta festők alkotásaival. Jelenleg galériánkban 30 művész munkái találhatók meg, festményeink teljes mértékben egyedi ihletettségű figurális, absztrakt és tájképekből áll. A kiállítók éppolyan sokfélék, mint a világ számos pontjáról érkező látogatók. Nem csak galériaként üzemelünk, rendszeresen szervezünk kiállításokat a Szimpla kertben, valamint művészeinkkel kitelepülünk a Kazinczy utcába festeni, közösséget kovácsolni, közelebb hozni a művészeket a művészetkedvelőkhöz. Galériánk nyitott műteremként is üzemel, Csütörtöki alkotónapunkon be lehet lesni a kullisszák mögé, bepillantást nyerhetnek az alkotás folyamatába. Térjen be hozzánk akár egy séta alkalmával vagy csak ha nézelődi szeretne, hátha éppen itt leli meg azt a szívének kellemes festményt amire már régóta vágyott, elérhető árakon. A megvásárolt alkotásokat igény esetén külföldre is postázzuk. Arra törekszünk, hogy értékálló ugyanakkor igényes alkotással gazdagítsuk otthonát.
Az előző évek felmérései szerint évente több mint három millió ember halad át a Kazinczy utcán, és a látogatók 80 százaléka kíváncsi külföldi a világ minden tájáról.
Lehetsz autodidakta, képzett, kezdő, profi az számít, hogy az alkotásod legyen ötletes, egyedi, színvonalas.
Sikeres bemutatkozás után további kiállítási felületet tudok nyújtani Európa harmadik legjobb romkocsmájában a Szimpla kertben, ahol napi 2000-2500 ember láthatja alkotásaid.
Lehetőség nyílik megismerkedni más művészekkel és műkedvelőkkel, kötetlen, közvetlen formában.

Jelentkezési határidő nincs, a tárlatok folyamatosak.
Kategória: festészet

A jelentkezés nem egyenesen arányos a bejutással, a helyiség profilja és befogadó képessége miatt az alkotások bizonyos szelektáción esnek át.
Minden hónapban újra rendeződik a tárlat, hogy minél több lehetőség nyíljon a tehetségek bemutatására közös kiállítások alkalmával.

Jelentkezésed várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!
Jancsó Art Gallery csapata
**************************************************************************************
Our gallery resides in the famous party district of Erzsébetváros, Budapest at Kazinczy street 30. The leaders of the gallery are Zoltán Jancsó and Mónika Nikodém.
We provide a home for the works of contemporary artists, especially those of self-taught painters. Currently we display the artworks of 30 artists, our paintings are 100% uniquely inspired works in the figurative, abstract and landscape styles. The displayed artworks are as diverse as our visitors coming from every corner of the world.
We are not only a gallery but a workroom as well; you can look behind the scenes on our creative days every thursday.
Come visit us to look around; maybe you will find a painting suiting your taste on an affordable price.
We can also ship the desired painting to your country if needed.
We aim to present artworks to you that stand the test of time as well as being quality products.