• English (UK)
  • Magyar (HU)

Sidebar

Sipos Barnabás

1992-ben születtem Somogy megyében, 16 éves korom óta élek Budapesten.
Gyerekkorom óta úgy tűnik, hogy jó kézügyességgel rendelkezem, bár komolyabban, csak az elmúlt 3-4 évben kezdtem el foglalkozni a festéssel, főleg olajjal-, akrillal-, vászonra, farostra, falra, akármire.
Nincs műveszeti előképzettségem, a magamnak való megfelelést hajszolom, mint a szamar a zabostarisznyát. Egy tét nélküli világban élünk, ahol semmiből nem következik semmi, és az emberi létnek nincs drámája.
A tárgyaknak nincs lelkük, mert sorozatgyártva vannak és ha eltörik az IKEA-s poharunk akkor van belőle másik. Nincs valódi tétje a dönteseinknek azon kívül, hogy Cola Zerot-, vagy Light-ot választunk a KFC-s vasárnapi ebédünkhoz.
Egy, már divatja múlt médiumra próbálom felvésni azokat a víziókat és petit perception`okat, amik feszítenek belül és néha kibuggyannak belőlem, mint a felforrt víz a fazékból. Egy olyan világban, ahol minden a másolat másolata-, elveszítette az eredeti jelentéset és a valódi értekét, az ecsetvonás, a vásznon igazi, az egyszeri es megismételhetetlen pedig érték.